Registracija putnika za let

Šalter za registraciju putnika otvara se 120 minuta prije vremena polijetanja zrakoplova na međunarodnom letu, a 90 minuta prije leta u tuzemstvu.

 

Putnik je obvezan prijaviti se za let na vrijeme naznačeno od strane prijevoznika kako bi ispunio sve formalnosti na vrijeme. Molimo Vas, provjerite imate li sve dokumente potrebne za ostvarivanje svojeg putovanja (putničku kartu, osobnu iskaznicu ili putovnicu, druge dokumente potrebne za ulazak / izlaz iz zemlje koju planirate posjetiti…). Nakon registracije za let, provjerite jeste li dobili sve prtljažne privjeske. Preporučljivo je sve neophodne potrepštine nositi u ručnoj prtljazi.

 

Kako bi nam omogućili pružiti Vam adekvatnu uslugu, pri registraciji za let potrebno je naglasiti radi li se o posebnoj kategoriji putnika, kao što su npr. nepraćena djeca, osobe s ograničenom poktretljivošću, osobe kojima je potrebna pomoć, osobe koje putuju s kućnim ljubimcem itd.

 

Molimo Vas, provjerite s Vašim prijevoznikom postoje li kakva ograničenja po pitanju količine i težine ručne i predane prtljage